Ταινίες-σειρές

Ταινίες για το Halloween

Loading

Θέλετε να μπείτε στο πνεύμα του Halloween; Αν είστε λάτρεις των ταινιών τρόμου τώρα είναι η ιδανική εποχή για δείτε νέες ή και αγαπημένες κλασικές ταινίες.


The Haunted Mansion

Ένας μεσίτης και η οικογένειά του έρχονται αντιμέτωποι με τους τρομακτικούς κατοίκους ενός παραμελημένου αρχοντικού, σε αυτήν την ταινία της Disney που είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια.


Halloween (2018)

Η Jamie Lee Curtis επαναλαμβάνει τον ρόλο της ως Laurie Strode στη συνέχεια της παλαιότερης, κλασικής πλέον, ταινίας.


Η Λάμψη

Μια οικογένεια θα μείνει σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο για τον χειμώνα, όπου μια παράξενη παρουσία θα οδηγήσει τον πατέρα στη χρήση βίας, ενώ ο γιος του θα αρχίσει να βλέπει τρομακτικά οράματα.


 Trick ‘r Treat

Η ταινία ακολουθεί πέντε αλληλένδετες ιστορίες κατά τη διάρκεια μιας μοιραίας νύχτας.


Goosebumps (Ανατριχίλες)

Ο Jack Black πρωταγωνιστεί στη συναρπαστική ταινία δράσης των δημοφιλών βιβλίων του R.L. Stine. Τα παιδιά και οι ενήλικες θα λατρέψουν να δουν τα αγαπημένα τους τέρατα Goosebumps να τρομοκρατούν και να εξαπατούν μια μικρή πόλη.


A Nightmare on Elm Street 

Η πρωτότυπη ταινία του Freddy Krueger εξακολουθεί να προκαλεί τρόμο δεκαετίες αργότερα. Εάν θέλετε πραγματικά να τρομάξετε, κάντε έναν μαραθώνιο με όλες τις συνέχειες.


Monster House

Το πιο τρομακτικό σπίτι στο δρόμο έχει τη δικιά του υπόσταση σε αυτήν την περιπετειώδη ιστορία.


Hotel Transylvania

Ο κύριος χαρακτήρας μπορεί να είναι βαμπίρ, αλλά είναι συγχρόνως και ένας πατέρας ο οποίος προσπαθεί να αποτρέψει την αγάπη ενός νεαρού αγοριού για την έφηβη κόρη του.


Corpse Bride

Ένα απόκοσμο παραμύθι ζωντανεύει με τη σκηνοθεσία του Tim Burton. Όταν ένας ντροπαλός γαμπρός προβάρει τους γαμήλιους όρκους του χωρίς να υποψιάζεται την παρουσία μιας νεκρής νεαρής γυναίκας, αυτή σηκώνεται από τον τάφο πιστεύοντας ότι την έχει παντρευτεί.


Scream

Μια ομάδα εφήβων στην Καλιφόρνια χρησιμοποιεί τις γνώσεις της γύρω από τις ταινίες τρόμου, προκειμένου να αντιμετωπίσει πραγματικούς δολοφόνους.


Hocus Pocus

Τρεις αδελφές μάγισσες αναστήθηκαν κατά λάθος από τρεις έφηβους τη νύχτα του Halloween στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης. Οι έφηβοι, μαζί με μια μαγική γάτα, προσπαθούν να αποτρέψουν τις κακές μάγισσες από το να γίνουν αθάνατες.


Casper

Ο Casper, το πιο φιλικό φάντασμα στον κόσμο, μαζί με τους άτακτους θείους του, στοιχειώνουν ένα αρχοντικό στο Μέιν για 100 χρόνια. Η ζωή τους ανατρέπεται όταν ο James Harvey έρχεται να συνδεθεί με τα πνεύματα. Φέρνει επίσης την κόρη του Kat, η οποία καταλήγει να έχει μια περίπλοκη σχέση με τον Casper.


The Addams Family

Η γοτθική αυτή κωμωδία ακολουθεί την «ιδιαίτερη» οικογένεια Άνταμς, καθώς πέφτει θύμα ενός άντρα που ισχυρίζεται ότι είναι ο θείος Φέστερ, ο χαμένος αδερφός του πατριάρχη της οικογένειας, του Gomez Addams. 


The Nightmare Before Christmas

Τι συμβαίνει όταν η χαρά των Χριστουγέννων συναντά το σκοτάδι του Halloween; Μια πολύ ενδιαφέρουσα ταινία. Παρακολουθούμε τον Jack Skellington και τον Pumpkin King of Halloweentown, στην προσπάθειά τους να σώσουν τα Χριστούγεννα.


Halloween (1978)

Ο δολοφόνος Michael Myers δραπετεύει από το ψυχιατρείο το βράδυ πριν το Halloween και επιστρέφει στην πατρίδα του στο Haddonfield του Illinois για να τρομοκρατήσει τη Jamie Lee Curtis.


Beetlejuice

Ο Σκαθαροζούμης αφηγείται την ιστορία ενός νεκρού ζευγαριού που πέθανε πρόσφατα, το οποίο στοιχειώνει την πρώην κατοικία του. Η κατάσταση ανατρέπεται όταν το σπίτι αγοράζεται από ένα άλλο ζευγάρι και την έφηβη κόρη τους, τη Λυδία (Winona Ryder). Μετά από ανεπιτυχείς προσπάθειες να τους τρομάξουν, τα πνεύματα ζητούν τη βοήθεια του Σκαθαροζούμη. 


Beetlejuice Beetlejuice

Μετά από μια οικογενειακή τραγωδία, τρεις γενιές της οικογένειας Ντιζ επιστρέφουν στο σπίτι στο Winter River. Στοιχειωμένη ακόμα από τον Σκαθαροζούμη, η ζωή της Λυδίας ανατρέπεται όταν η έφηβη κόρη της, Άστριντ, ανοίγει κατά λάθος την πύλη για τη μετά θάνατον ζωή.


Coraline

Η Coraline και οι γονείς της μετακομίζουν από το Μίσιγκαν στο Όρεγκον, όπου εργάζονται πολύ και έτσι είναι μόνη στο σπίτι τις περισσότερες ώρες. Όταν λαμβάνει μια μυστηριώδη κούκλα από έναν από τους νέους γείτονές της, η Coraline ανακαλύπτει τον Άλλο Κόσμο, ο οποίος περιλαμβάνει την Άλλη Μητέρα και τον Άλλο Πατέρα, γονείς που είναι πολύ πιο κοντά της από τους δικούς της. Όμως, η Coraline ανακαλύπτει σύντομα ότι ο κόσμος δεν είναι αυτός που φαίνεται και προσπαθεί να επιστρέψει στο σπίτι και στους πραγματικούς γονείς της.


ParaNorman

Η ικανότητα του Norman να μιλά στους νεκρούς τον έχει κάνει να νιώθει πιο άνετα με τα φαντάσματα παρά με τους ζωντανούς. Αυτό, ωστόσο, τον ωθεί στα όρια όταν η κατάρα μιας μάγισσας καταλαμβάνει την πόλη του Norman, αναγκάζοντάς τον να χρησιμοποιήσει τα ταλέντα του για να αντιμετωπίσει τα ζόμπι και να τερματίσει την κατάρα.


.